Heavy Edition Pants Slim Deep Green Melange

899 kr.

Opdag vores Heavy Edition bukser i en flot dyb grøn farve. Perfekte pasform og høj kvalitet. Gør din stil skarpere i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 10294400057251359 Kategori:

De Heavy Edition Pants Slim Deep Green Melange er den perfekte blanding af stil, komfort og bæredygtighed. Disse bukser er skabt til den moderne og miljøbevidste mand, der ønsker at skille sig ud med sit look, samtidig med at han tager hensyn til planeten.

Med et unikt design i en dyb grøn melange farve skiller disse bukser sig ud fra mængden. Den slanke pasform giver et stilfuldt og moderne udtryk, mens det tunge stof af genanvendt polyester, viskose, bomuld og elastan sikrer holdbarhed og komfort hele dagen.

Materialerne i disse bukser er en del af vores Essential-linje, hvor bæredygtighed og kvalitet går hånd i hånd. Med 61% genanvendt polyester viser disse bukser vores engagement i at reducere vores miljømæssige fodaftryk. Samtidig sikrer de stræk og bevægelsesfrihed i hverdagen, så du kan bevæge dig frit og komfortabelt.

Uanset om du er på kontoret, ude på eventyr eller bare slapper af derhjemme, vil disse bukser med deres unikke blanding af stil og bæredygtighed være det perfekte valg. Gør en forskel med dit tøjvalg og vælg de Heavy Edition Pants Slim Deep Green Melange for et look, der taler til både din stil og din samvittighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Heavy Edition Pants Slim Deep Green Melange”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.